Ürességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási láz 3

Kis túlzással szinte kifosztják – a pótlás ellenére – az emberek a koronavírus-járvány miatt a vásárhelyi bevásárlóközpontokat.

Fotóink kedd délelőtt készültek kettő bevásárlóközpontban. Mint ahogy látható is, nem sokáig kellett nézelődnünk, hogy miből van hiány. És nemcsak az élelmiszerek, hanem a papíráru, a mosogatószer és a tisztítószerek is jóval kelendőbbek, mint egyébként. Éppen ezért ne lepődjön meg valaki, ha valamit nem tud megvenni azonnal és ott, ahol tervezte.

Szakemberek ugyanakkor figyelmeztetnek: pánikra továbbra sincs ok, az élelmiszer-ellátást folyamatosan biztosítják a lakosságnak.

Ürességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási láz 1 Ürességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási láz 2 Ürességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási lázÜrességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási láz 4 Ürességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási láz 5 Ürességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási láz 6 Ürességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási láz 7 Ürességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási láz 8 Ürességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási láz 9 Ürességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási láz 10 Ürességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási láz 11 Ürességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási láz 12 Ürességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási láz 13 Ürességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási láz 14 Ürességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási láz 15 Ürességtől kongó polcok – Vásárhelyen is hatalmas a vásárlási láz 16

Fotók: Gémes Sándor