Koronavírus: szerdától bezárnak az óvodák és iskolák Romániában

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ügyfélszolgálati irodái a koronavírus-járvány megelőzésének érdekében zárva tartanak.

Kamarai ügyintézésre telefonon, vagy elektronikus úton lesz lehetőség. Személyes ügyintézésre csak kiemelt esetekben lehetséges (például okmányhitelesítés, Széchenyi Kártya Program), előre egyeztetett időpontban, kizárólag előre megküldött dokumentumok alapján. Mindez a szegedi iroda mellett a hódmezővásárhelyi, makói, szentesi és csongrádi iroda esetében is érvényes.

A további intézkedések között szerepel, hogy elhalasztják mind a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, mind pedig az Enterprise Europe Network Szeged rendezvényeit. Ezt javasolják a terembérlőknek is. A fentiek értelmében szünetelni fognak a kamara által működtetett Csongrád Megyei Békéltető Testület ülései is.

A kamarai hozzájárulás idei befizetési határideje 2020. március 31.. Ennek befizetése csak banki átutalással, lesz lehetséges a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 10918001-00000010-56060217 bankszámlaszámú számlájára. Az összeg átutalásánál a közlemény rovatba feltétlenül kérjük feltüntetni a vállalkozás adószámát és a „kamarai hozzájárulás” szöveget. Ugyanakkor a gazdasági önkormányzat a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel az annak megszűnését követő 30. napig nem eszközöl behajtásokat.

Kérdések és ügyintézés érdekében az alábbi elérhetőségek élnek:

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara:

Kamarai hozzájárulás ügyintézés

Széchenyi Kártya Program ügyintézés

Okmányhitelesítés

Tel.: +36-62/554-250

Email: info@csmkik.hu, regisztracio@csmkik.hu

Csongrád Megyei Békéltető Testület:

Tel.: +36-30/894-6996

Email: bekelteto.testulet@csmkik.hu