Jó reggelt, Vásárhely! 501

Szomorú hír: újra hétfő, indul a munka. Jó hír viszont, hogy eleinte sok napsütésre van kilátás, délután viszont már több felhő lehet az égen. Reggel 3, délután 12 fok lesz.

Nézzük, mi történt a hét utolsó napján, nőnapon:

A hódmezővásárhelyi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a két helybeli és egy szegedi férfival szemben, akik szaniter termékeket tulajdonítottak el.

Ismét megtartotta hagyományos bálját az Előre Vadásztársaság. A főiskola ebédlőjében több mint 170-en gyűltek össze hogy együtt zárják le a mögöttük álló, rendkívül sikeres esztendőt.

Tegnap nőnap volt, ami alkalmából Lázár János, és Orbán Viktor is köszöntötte a hölgyeket.

Az egyik vásárhelyi Facebook csoportban háborodtak fel a Szabadság téri lakók, miután egy kupac szemetet találtak a házak előtt. Az egyik kommentelő azt írja: „sajnos mindennapos látvány egy “kedves gyűjtögető” házaspár megunt dolgai…”

Január 31-én indult el hat vásárhelyi fiatal, hogy életük legnagyobb kalandját éljék át. A srácok a közönségtalálkozójukon elárulták, ekkor még nem tudták, hogy mire vállalkoztak.

A Johannita Segítő Szervezet és a Szikáncs Jövőjéért Egyesület támogatásával farsangot tartottak Szikáncson, amin Benkő Zsolt települési képviselő is jelent volt.

Minden Franciska és Fanni nevű olvasónkat köszöntünk névnapjuk alkalmából.

Ezen a napon történt:

1957 – Budapesten megszületett Bajor Imre színművész, humorista, showman

1848 – Hivatalosan németország színeivé lettek a “német trikolór” azaz a fekete-piros-arany színek

1959 – Bemutatták Barbie-t, a népszerű játék babát

1961 – Először tért vissza sikeres űrrepülésről élő állat az űrből

Szép napot, gyorsan telő hetet kívánunk!