Panaszláda: borzasztóan szemetes a szennyvíztelep felé vezető út! 10

Illegális szemétlerakónak használják a hódmezővásárhelyi Tóth malom utcát – jelezte egy olvasónk, aki szerint borzasztóan néz ki a környék.

Zöldhulladék, szemét és építési törmelék áll hegyekben a szennyvíztelep felé vezető úton – szinte amíg a szem ellát. Valakik nagyon visszaélnek azzal, hogy viszonylag kicsi arra forgalom, ugyanis válogatás nélkül mindenféle hulladékkal elcsúfítják a környezetet. Az biztos, hogy nem egy, de nem is két nap alatt gyűlt össze ennyi szemét.

Egy felháborodott olvasónk panaszkodása fotókat készítettünk a helyszínen. Íme:

Panaszláda: borzasztóan szemetes a szennyvíztelep felé vezető út! Panaszláda: borzasztóan szemetes a szennyvíztelep felé vezető út! 1 Panaszláda: borzasztóan szemetes a szennyvíztelep felé vezető út! 2 Panaszláda: borzasztóan szemetes a szennyvíztelep felé vezető út! 3 Panaszláda: borzasztóan szemetes a szennyvíztelep felé vezető út! 4 Panaszláda: borzasztóan szemetes a szennyvíztelep felé vezető út! 5 Panaszláda: borzasztóan szemetes a szennyvíztelep felé vezető út! 6 Panaszláda: borzasztóan szemetes a szennyvíztelep felé vezető út! 7 Panaszláda: borzasztóan szemetes a szennyvíztelep felé vezető út! 8 Panaszláda: borzasztóan szemetes a szennyvíztelep felé vezető út! 9 Panaszláda: borzasztóan szemetes a szennyvíztelep felé vezető út! 11 Panaszláda: borzasztóan szemetes a szennyvíztelep felé vezető út! 12 Panaszláda: borzasztóan szemetes a szennyvíztelep felé vezető út! 13 Panaszláda: borzasztóan szemetes a szennyvíztelep felé vezető út! 14

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!