Suliváró a Németh László Gimnáziumban

Február 28-án tartotta a Németh László Gimnázium, Általános Iskola a már hagyományosnak mondható Suliváró délelőttjét nagycsoportos óvodásoknak. Megnyitóként Kelemen – Fehér Tímea igazgatóhelyettes bemutatta az intézményt és a leendő elsős tanítópárokat, akik a következők: Donnákné Budai Ildikó – Pál Mariann, Vas Mariann – Tóth Anita, Tóth Zsuzsanna – Berta Barbara.

Ezt követően a mozgásé volt a főszerep, ugyanis a gyerekek a sportcsarnokban a kölyökatlétika eszközeivel ismerkedhettek meg. A fárasztó sportolás után tízóraiztak iskolánk ebédlőjében.

Suliváró a Németh László Gimnáziumban 2

A délelőtt zárásaként a Gyulai József Természettudományos Laborban kísérletezhettek, mini tudósokká válhattak a biológia-földrajz és fizika-kémia munkaközösség tagjainak segítségével. A tanító nénik bábelőadással kedveskedtek az ovisoknak. A mese után az egyik meseszereplő bábját is elkészíthették a gyerekek, melyet emlékbe haza is vihettek.

Suliváró a Németh László Gimnáziumban 5

A suliváró programsorozat következő állomása a nyílt tanítási órák lesznek, melyek március 16-17-18-án kerülnek megrendezésre.

Suliváró a Németh László Gimnáziumban 1 Suliváró a Németh László Gimnáziumban 3 Suliváró a Németh László Gimnáziumban 4

Konczné Karasz Edit
tanítónő