Meghökkentő választ kapott nyílt levelére olvasónk

Détár Zoltán nyílt levelet küldött a múlt héten a városházára, ugyanis a korábbi évekkel ellentétben most nem tudott a megszokott módon megemlékezni a kommunizmus áldozataira. Most azt írta szerkesztőségünknek: meghökkentő választ kapott. Változtatás nélkül közöljük álláspontját.

„Az Emlékpont előtti járdával kapcsolatos levelemre meghökkentő választ kaptam egy képpel kiegészítve Dombi-Kiss Lászlótól: Lázár Jánoshoz irányított. Az általa küldött képen látható táblán ez a szöveg olvasható:

Tisztelt vásárhelyiek!

A TRAM-TRAIN projekt keretén belül ez a parkoló átépítésre kerül.

Kérjük a továbbiakban ne parkoljanak itt!

Köszönjük türelmüket.

Mivel én a járdáról kérdeztem nem tudtam értelmezni. Ezért a nyilvánossághoz fordulok segítségért, talán van valaki, aki megfejti, mit akart közölni velem Dombi-Kiss László.

A helyszínen jártam ma reggel az Emlékpont előtti járdaszakaszon Február 25.-e óta érdemi munkavégzés nem történt, ezért talán várhatott volna a kordonozással két-három napot a kivitelező. A járókelőkkel beszélgetve arra is fény derült, hogy semmilyen tájékoztatást nem kaptak a járda lezárásával kapcsolatban ezidáig. Véleményük szerint azonnali intézkedésekre van szükség, mert ez a járdaszakasz köti össze a Hódtói városrészt és az autóbuszállomást a Belvárossal.

Détár Zoltán”

Olvasónk korábbi nyílt levelét ITT olvashatja.