Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 16

Péntek délután Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Díszközgyűlésén átadták a Jó tanuló, jó sportoló díjakat azoknak a sportolóknak, akik kiemelkedően teljesítettek mind a mozgás, mind a tanulás terén.

A díjátadón mintegy 70 egyéni sportágban remeklő, és 30 csapatban versenyző sportoló kapott elismerést. Összesen több mint 30 sportegyesület versenyzőit köszöntötték, megköszönve ezzel azt, hogy teljesítményükkel felhívták a városra az országos sportélet figyelmét.

Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 7

Márki-Zay Péter polgármester megnyitó beszédében megköszönte a sportolók munkáját, és a szülők kitartását. Kifejtette, hogy annak ellenére, hogy nem mindenkinek adatik meg, hogy a világ élsportolói legyenek, a város büszke rájuk. „Azok, akik ma ezt a kitüntetést átveszik, elismerést vívtak ki a saját közösségükben” – fogalmazott a polgármester.

Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 15

Risztov Éva olimpiai bajnok úszó elmondta, nagyon nehéz az út az olimpiai aranyéremig, de ha neki, vásárhelyi lakosként sikerült, akkor a most díjazott fiataloknak is sikerülhet.

Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 12

A díjazottak névsorát IDE kattintva találja!

Jó tanuló, jó sportolói díjak átadása

Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 14
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 11
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 13
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 12
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 15
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 10
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 16
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 9
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 7
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 8
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 5
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 4
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 3
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 6
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 2
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 1
Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 14 Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 11 Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 13 Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 12 Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 15 Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 10 Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 16 Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 9 Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 7 Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 8 Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 5 Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 4 Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 3 Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 6 Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 2 Díjazták a jó tanuló, jó sportoló ifjúságot 1

Fotók: Gémes Sándor