Szomszédvári csatával indítjuk a tavaszt a megyei II. osztályban

Február utolsó napján megkezdődik a megyei labdarúgó II. osztály tavaszi szezonja. A Hódmezővásárhelyi FC II-es csapata egy szomszédvári összecsapással indít, a szintén 31 pontos Mártéllyal mérkőzhetünk – írja a hfc1912.hu.

Nem alakult rosszul a megyei II. osztályban szereplő csapatunk őszi szezonja. A több csoportból összeálló együttes a negyedik helyen tölthette a telet, ráadásul csak kicsit szerényebb gólkülönbségünknek köszönhetően előzött minket be a Mártély, a csapat, amely ellen a tavaszt is indíthatjuk.

Egy biztos, rendkívül izgalmas összecsapásra van kilátás, hiszen ősszel 4-3-as meccset játszottak a csapatok, akkor mi örülhettünk jobban a végén, ám a szomszédváriak szezonja igazán figyelemre méltó volt a folytatásban.

A célunk természetesen most is a győzelem, igaz tegyük hozzá:  a feladat nem könnyű. A megyekettes együttesünk kis túlzással hétvégi csapatnak is nevezhető, hiszen szerepelnek benne többen a sajátnevelésű fiataljaink közül, akiknek ez jó lehetőség arra, hogy a felnőttmezőnyben is kipróbálják magukat. Előfordul, hogy a megyei élvonalból játszanak le azok, akik az elsőszámú csapatnál kicsivel kevesebb lehetőséget kapnak. Közös tréningekről így talán nem is igazán beszélhetünk, ám ennek ellenére is masszív szereplésre lehet képes csapatunk.

A bajnoki címért folytatott csatába úgy tűnik, hogy már kevés beleszólásunk lehet, az Apátfalva és a Deszk alaposan meglépett a mezőnytől, ám a terv az, hogy legalább az őszi helyezésünket megtartsuk.

Ehhez az első lépést szombaton 14 órától a Mártély SK vendégeként tehetjük meg!

Hajrá Hódmezővásárhely! Hajrá HFC!

Forrás és fotó: hfc1912.hu