ÉLŐ: Hivatalos: nyert a Fidesz és Lázár János! (Frissül) 3

„Aki Hódmezővásárhelyre idegen, külföldi munkaerőt hoz be, alkalmaz, vagy támogatja azt, az segíti a munkaadókat abban, hogy befagyasszák a vásárhelyiek fizetését” – írta a Fidesz vásárhelyi szervezete a szerdai közleményében, amit változtatás nélkül közlünk.

„Vásárhelyi Fidesz: van, aki a vásárhelyi dolgozók, van, aki a multicégek oldalára áll

Hódmezővásárhely szegény város, az itt élők évszázadok óta a szorgalmukkal és a kemény munkájukkal érték el a saját, a családjuk és a városuk fejlődését. A vásárhelyi ember megbízható, jó munkaerő, tisztességes bért és megbecsülést érdemel, nem pedig azt, hogy idegen munkásokkal helyettesítsék, alacsonyan tartsák a bérét, vagy lehetetlen helyzetbe hozzák, ha magasabb fizetését szeretne hazavinni a családjának.

Az idegen munkavállalók alkalmazása csak egyetlen célt szolgál: letörni és alacsonyan tartani a vásárhelyi dolgozók bérét. Aki Hódmezővásárhelyre idegen, külföldi munkaerőt hoz be, alkalmaz, vagy támogatja azt, az segíti a munkaadókat abban, hogy befagyasszák a vásárhelyiek fizetését.

Minden közéleti szereplőnek, politikusnak, polgármesternek és korábbi polgármester-jelöltnek el kell döntenie, melyik oldalra áll: a hódmezővásárhelyi munkavállalók oldalára, vagy az extraprofit érdekében idegen munkásokat alkalmazó multicégek oldalára. Szomorúan tapasztaljuk, hogy Márki-Zay Péteren kívül is vannak olyan politikusok Hódmezővásárhelyen, akik így gondolkodnak.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Hódmezővásárhelyi Szervezete”