Szegedre érkezik a fallabdaelit

A szegedi Squash Club Szabadidőközpont ad otthont szombaton az I. osztályú férfi fallabda csapatbajnokság mindent eldöntő 3. fordulójának. A házigazda Vidux Tisza Squash SE együttesére három összecsapás vár. Az eseményre a belépés ingyenes.

A zárásához érkezett a férfi fallabdázók I. osztályú csapatbajnoksága. A lebonyolítás szerint a tízcsapatos mezőnyben mindenki játszik mindenkivel, az eddigi két körben így minden csapat hat mérkőzést tudott le, ehhez jön hozzá most újabb három. A helyezésekről döntő meccseknek a szegedi Squash Club Szabadidőközpont ad otthont.

A házigazda, kétszeres bajnok Vidux Tisza Squash SE jelenleg három sikerrel és három vereséggel áll, így harcban van a dobogós helyekért, ám az éremszerzéshez bravúr és szerencse is kellene. Szombaton 10 órától a Squashberek SE, 12 órától a City Squash Club SE, 14 órától pedig a spanyol légiósokkal megerősített Gekko SE ellen mérkőznek. Mellettük szól a mindig lelkes szegedi közönség támogatása, valamint az is, hogy a külföldön edzősködő Hoffmann Péter haza tud utazni az eseményre. A Tisza SE így a Sebők Benedek, Hoffmann, Vas Máté, Kiss Dániel, Vas Márton összeállításban szerepelhet. Az eseményre a belépés ingyenes.

Sebők formájára nem lehet panasz: a 26 éves játékos a hétvégén megnyerte a Százhalombattán rendezett 4. összevont férfi ranglistaversenyt. A magyar válogatott sportoló mindhárom meccsén magabiztosan, 3:0-ra győzött, sorrendben Juhász Áront, Kamocsai Bendegúzt és a fináléban Ulics Mátét múlta felül.