Még mindig járhatatlan a Csárpateleki út 5

Egy olvasónk fejezte ki nemtetszését a borzalmas kopáncsi szakasszal kapcsolatban.

„Tavalyi év szeptemberében lakossági fórumot tartottak a csárpateleki út állapota miatt. A mai napig ez ügyben nem történt semmi. Csatolnék pár képet az út állapotáról. Hozzáteszem, a képek nem adják vissza az út rossz állapotát, ami már lassan teljesen járhatatlan” – írta szerkesztőségünknek egy olvasónk.

Még mindig járhatatlan a Csárpateleki út 4

Az útról tavaly is írtunk, szintén lakossági kezdeményezésre. Akkor arról számoltunk be, hogy a szakasz az úgynevezett mezőgazdasági feltáró utak közé tartozik, és szinte már olyan állapotban van, mint a Rárósi út. A kátyúzás sajnos már oldja meg a problémát, ezért teljes körű felújításra lenne szükség. Az út állami tulajdonban van, és a Magyar Közút Zrt. a kezelője.

Még mindig járhatatlan a Csárpateleki út 3

A Magyar Közút egy éve körül megkeresésünkre közölte: tudnak a Csárpateleki út rossz állapotáról, és a tervek között szerepeltetik is a felújítást, azonban a 2019-es, előre meghatározott országos programban nem volt benne ez érintett szakasz.

Még mindig járhatatlan a Csárpateleki út

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!

Még mindig járhatatlan a Csárpateleki út 1 Még mindig járhatatlan a Csárpateleki út 2