Lázár: a legnagyobb siker, ha a gyerekeink és az unokáink is ezt a környéket választják

A térség országgyűlési képviselője ismét részt vett az apátfalvi gazdabálon, amelyre ezúttal három makói képviselő is elkísérte. A politikus szoros együttműködést kért a környező településektől.

Harmadik éve vesz részt Lázár János az apátfalvi gazdabálon, amelyre idén Czirbus Gábor, Mágori András, és Csermák Szilvia is elkísérte. A térség országgyűlési képviselője kiemelte: az itt élők érdekében azt javasolja Apátfalvának, Magyarcsanádnak, Nagylaknak, és Makónak, hogy nagyon szorosan működjenek együtt most és a közeljövőben.

Lázár János felidézte: 2014 óta Apátfalva országgyűlési képviselője, két alkalommal választották meg az apátfalviak, ezt a bizalmat szeretné meghálálni. Mint elmondta, fontosnak tartja, hogy megismerje a választókerület településeinek adottságait, de a legfontosabb, hogy a számok mögött emberek vannak. Számára a legtöbbet az jelenti, ha a választók megtisztelik a véleményükkel, kritikájukkal, javaslatukkal, és számítanak rá.

Az országgyűlési képviselő kiemelte: a térség közös munkájának legnagyobb sikere az lenne, ha a gyermekek és unokák is ezt a környéket választanák a boldoguláshoz, ő eddig is ezért dolgozott, és ezért fog a jövőben is a választókerületében.

Forrás és fotó: makohirado.hu