Ez történt a héten Hódmezővásárhelyen és környékén 1

Vasárnap összegezzük, mik voltak a hét legfontosabb történései. Tekintsen velünk vissza a legérdekesebb eseményekre!

A sportélet krémje gyűlt össze a Szent István iskolában, a Villeroy és a Hód-Mezőgazda is alkalmaz külföldi vendégmunkásokat – ezekkel a hírekkel indítottunk hétfőn.

Kedden arról számoltunk be, hogy célba értek a vásárhelyi rallysok, illetve arról, hogy 80 éves lett Dr. Kmetykó Lajos.

Egyházi fenntartásba kerülhet a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola, cicapanziót találtunk Vásárhelyen – ezekről szerdán cikkeztünk. Ezen a napon a Rádió 7 vendégei Cseri Tamás és Horváth Zoltán önkormányzati képviselők voltak, a műsort ITT szemléztük.

Csütörtökön arról tájékoztattuk olvasóinkat, hogy nem szűnik meg a Dobó Ferenc Horgász Egyesület, valamint arról, hogy első fokon megszüntették Krupiczer Ferenc önkormányzati képviselő mandátumát. Lázár János pedig egy rádióműsorban nyilatkozott a tram-trainről, a nemzeti konzultációról és az önkormányzati választások tanulságairól.

Sportolók kaptak díjat Vásárhelyen, a Fidesz szerint a külföldi munkaerő helyett a vásárhelyieket kellene megfizetni, újra kiírták a fürdővezetői pályázatot – íme pénteki kínálatunk.

Lovasok űzték el a telet a sétálóutcán, autó égett az Ady Endre utcán, Márki-Zay Péter kíméletlenül politizál a családjával. Erről szólt a hétvége, illetve arról, hogy újabb őzeket fogtak be a katolikus temetőben.

Mindemellett folytattuk a Márki-Zay Péter két éve Vásárhelyen című sorozatunkat. Az utolsó részt ITT olvashatja.

Kövesse jövő héten is lapunkat a friss információkért!