Párizsi hangulat a Hagymatikumban

Minden a szerelemről szól ezen a hétvégén a makói Hagymatikum fürdőben, ahová páros masszázzsal és romantikus szauna szeánszokkal is várják a vendégeket. A forró hangulatot szombaton latin táncok bemutatója és tanulása is fokozta.

A Valentin ünnephez kapcsolódva, egész hétvégés programot kínált a makói Hagymatikum fürdő a hozzájuk látogatóknak. – Péntek este egy teltházas Bock-borvacsorával indítottunk, amely remekül megalapozta a hangulatot. Örömmel számolhatok be arról is, hogy a három napra meghirdetett páros masszázs időpontunk szinte mind elfogyott. Volt, aki külföldről is kifejezetten ezért látogatott el hozzánk – lelkesedett Lajtosné Papp Noémi. A fürdő marketing csoportvezetője elmondta, igyekeztek a tematikához illő dekorációval és olyan, romantika ihlette szauna felöntésekkel is kedveskedni a vendégeknek, mint az örök boldogság vagy a szerelemre hangolva szeánszok. Emellett a büfében szív alakú mignonok, az előtérben pedig párizsi fotófal is a szerelemre hívta fel a figyelmet.

A rendkívül sikeres reklámkampánynak is köszönhetően, határainkon túlra és az ország más pontjaira is eljutott a Valentin-hétvége híre. A Cegléd mellől érkezett Kalacsi Vivien a párjától, Robitól kapta ajándékba a Hagymatikumos élményeket. – Részt vettünk az édes pillanatok szauna programon és most kipróbáljuk a páros masszázst is. Először vagyunk itt és nagyon tetszik nem csak a fürdő, hanem a város is. Holnap szeretnénk a lombkorona sétányra is ellátogatni – tudtuk meg a fiatal pártól.

Párizsi hangulat a Hagymatikumban 1

A szombat este romantikáját egy forró hangulatú táncbemutató is fokozta; a szegedi Dolce Dance párosai latin koreográfiákat adtak elő. Aki pedig elég bevállalós volt, a bachata alaplépéseit is elsajátíthatta a vezetésükkel. Mint megtudtuk, a Hagymatikum évente mintegy 25-30 eseményt szervez, amelyeken a vendégek már megszokták az interaktivitást; várják és szeretik a táncos rendezvényeket és a jó zenét is. Ez utóbbit a Valentin-hétvégén Dj Boban biztosította, aki ezúttal lágyabb stílusú repertoárral szórakoztatta a fürdőzőket.

A Hagymatikum holnap is várja a szerelmeseket és a pihenni vágyókat; akik pedig már a farsangra készülnek, azok február 29-én, szombaton egy szuperhősös, jelmezversenyes napon vehetnek majd részt.