Ez történt a héten Hódmezővásárhelyen és környékén 1

Vasárnap összegezzük, mik voltak a hét legfontosabb történései. Tekintsen velünk vissza a legérdekesebb eseményekre!

A Vívócentrum és a Csomorkány SE körüli kálváriával indult a hét, ugyanis az önkormányzat felmondta az egyesület bérleti szerződését. Bemutattuk az ügy hátterében húzódó politikai motivációkat is.

Kedden arról írtunk, hogy sajnos Vásárhelyen is kevesen veszik igénybe az influenza elleni védőoltásokat, valamint arról, hogy erre a szezonra bezár a jégpálya a Kossuth téren.

Már vágják a beteg fákat az Adyn – erről szerdán számoltunk be, míg csütörtökön a vásárhelyi közgyűlésről tudósítottunk. Az ülésen megszavazták a költségvetést, a strand élére viszont nem sikerült új ügyvezető igazgatót választani. A nyilvánosság erejével megtorpedóztunk viszont egy botrányos kinevezési kísérletet.

A héten az is kiderült, ki lesz Székkutas díszpolgára, valamint az is, hogy az idei Valentin-napon a szappanrózsa és az örökrózsa volt a divat. A hétvégén ott jártunk az Eötvös-bálban, valamint megrendeztük az első dartskupánkat is, ami hatalmas sikert aratott. Viszont sajnos több baleset is történt szombaton a környéken, Gorzsánál például egy motoros életét vesztette, amikor egy autóval ütközött.

Folytattuk emellett a Márki-Zay Péter kétéves tevékenységére, legnagyobb botrányaira, csúsztatásaira és legjelentősebb nagypolitikai akcióira visszatekintő sorozatunkat is.

Kövesse jövő héten is lapunkat a friss információkért!