Magánéletében is szeret a középpontban lenni- Vásárhelyen remekelt Nyertes Zsuzsa

Boldog születésnapot!, avagy Hatan pizsamában című két felfonásos vígjátékot láthatta tegnap a vásárhelyi közönség a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban, ahol a főszerepben hazánk egyik legnépszerűbb komikája, Nyertes Zsuzsa szórakoztatta a színház szerelmeseit.

Akár a tévedések vígjátéka is lehetett volna a tegnapi előadás, csak Shakespeara helyett az olaszok kedvelt vígjátékírójának, Camolettinek a tollát dícsérte. A helyszín egy francia vidéki nyaraló volt, ahová a házigazda házaspár mindkét tagja a saját szeretőjét is meghívta, és hogy ne legyen unalmas az amúgy is szövevényes történet, megérkezett a szobalány, sőt annak férje is és ezzel el is indultak a bonyodalmak, amelyek a végtelenségig fokozódtak.

Magánéletében is szeret a középpontban lenni- Vásárhelyen remekelt Nyertes Zsuzsa 1

A csalfa feleség bőrébe Nyertes Zsuzsa bújt, akinek szívéhez különösen közel áll a tavaly nyáron a Pesti Művész Színház által életre hívott előadás. Ahogyan fogalmazott: bár nem ő üti le a labdákat, mert az főleg a férfi színészek kiváltsága, de ő az, aki feldobja azokat, így igazi motorja a vígjátéknak. A komikus  szerepeiről híres Nyertes Zsuzsa a színpadon kívül is szeret nevetni és a társaság középpontjában lenni. Ellenben most alakított figurájával az életben egyértelműen a hűség mintaképe. A Vidám Színpadhoz 36 éve ragaszkodik, míg párjával immár 46 éve élnek nagy boldogságban.

Magánéletében is szeret a középpontban lenni- Vásárhelyen remekelt Nyertes Zsuzsa 2

A Boldog születésnapot! című előadásban Nyertes Zsuzsa partnerei Várfi Sándor, Egyházi Gyula, Lengyel Eleonóra és Fogarassy Bernadett voltak. A helyzetkomikumokra épülő darab – sok más fővárosi és vidéki bemutatóhoz hasonlóan- a vásárhelyiek tetszését is elnyerte, a helyi közönség vastapssal jutalmazta.