70 zsáknyi jótékonysági kupakot adott át a kormányhivatal a Gemma Központért

A Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai is csatlakoztak a Zöld Béka Kupakgyűjtő Akcióhoz a Gemma Központért. A kezdeményezésből befolyó pénzből az intézmény egy kreatív–kézműves műhelyet szeretne létrehozni és fenntartani.

A jótékony cél érdekében a környezettudatosság és a fenntartható jövő jegyében a Kormányhivatal munkatársai bő fél év alatt közel 70 közepes méretű zacskónyi, közel 50.000 műanyag kupakot gyűjtöttek össze.

Az összegyűjtött kupakokat a Csongrád Megyei Kormányhivatal nevében dr. Juhász Tünde kormánymegbízott adta át a Péntek Imrénének, a Gemma Központ vezetőjének.

Juhász Tünde kiemelte, hogy a hivatalnak idáig is jó kapcsolta volt a Gemma Központtal. – A korábbi években is támogattuk már az intézményt bútorokkal, számítógépekkel. A mostani akciót folytatjuk és kiterjesztjük a megye valamennyi járási hivatalára – fogalmazott.

– Nagy segítséget jelent a számunkra minden egyes kupak, ugyanis minél több fejlesztő játékot szeretnénk most beszerezni a központ részére – mondta Péntek Imréné.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata