Száááz nyolcvaaan! Jelentkezz Te is az I. Promenad Darts Cup-ra!

Február 15-én rendezzük meg a Népkerti Sörözőben az I. Promenad Darts Cup-ot. A versenyre a vártnál többen neveztek, a sorsolást pedig csütörtökön tartjuk.

Mi magunk is megdöbbent örömmel vesszük tudomásul a tényt: már most nagy siker az első darts versenyünk. 32 nevezésnél járunk, amit magunk sem hittünk volna. Köszönjük Nektek, hogy ilyen aktívak vagytok!

Mivel mi sem számítottunk ilyen népes mezőnyre, hosszas tanakodás után úgy döntöttünk, hogy meg kell húznunk egy vonalat, ha nem szeretnénk napokig dobálni (ami tök jó lenne, de lássuk be, nem arra készültünk).

A nevezést lezártuk, ez alkalommal nem tudunk 32 játékosnál többet fogadni!

Aggódni viszont annak sem kell, aki most lemaradt, hiszen megígérjük: lesz folytatás! Már látjuk, hogy van igény erre a sportra a városban, így a tegnapi megbeszélésen már szóba került a II. Promenad Darts Cup is! De ne szaladjunk ennyire előre.

Kedves már nevezett versenyzők! Csütörtök este megejtjük a sorsolást a helyszínen. Kiderül, ki kivel fog megmérkőzni a csoportkörökben, lehet gyakorolni, illetve a kérdéseket is feltehetitek személyesen.

Mivel csütörtök, így a sorsolás után megnézhetjük együtt a Darts Premier League meccseit, óriáskivetítőn! Ha időtök engedi, gyertek el, készüljünk együtt február 15-re!

Sorsolás: 2020. február 13, Hmvhely, Népkerti Söröző (Ady Endre utca vége), 19:30