Kultúrházak éjjel-nappal Hódmezővásárhelyen is 2

Február 14 és 16 között ismét egy teljes hétvége a kulturális sokszínűségről szól majd. Országszerte több száz kulturális intézmény változatos és értékes programokkal várja az érdeklődőket a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat keretében, amelyet 14 éve a Magyar Népművelők Egyesülete indított útjára. Az idei jelmondat: „MINDENNAP ÉRTÉKET ADUNK”. Ehhez az országos programsorozathoz a vásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ már sokadik alkalommal csatlakozik.

Valentin-napon 19:00 órakor egy igazán romantikus esttel kedveskedik a Bessenyei Színkör az irodalom szerelmeseinek. Jön a Szerelmes vásárhelyi költők című zenés-verses előadás, Arany-Tóth Katalin, Rácz Éva, Diószegi Szabó Pál, Fehér József és Haranghy Géza új köntösbe csomagolt műveivel.

Kultúrházak éjjel-nappal Hódmezővásárhelyen is 1

Az esten Rácz Attila versmondó, Lencse Tibor és Erdélyi Tibor zenészek is közreműködnek.

Kultúrházak éjjel-nappal Hódmezővásárhelyen is 3

Február 15-én a zenéé és a tánccé lesz a főszerep. 16:00 órától a Stars of Hope Táncstúdió Modern balett montázzsal rukkol elő a BFMK színpadán. Ezt követően a Szlavi Dance Art Táncstúdió Bachata bemutatója forrósítja fel a levegőt, karibi életérzést csempészve a hideg februárba. A hangulatot a PopArt együttes koncertje fokozza, igazi buli slágerekkel.

Kultúrházak éjjel-nappal Hódmezővásárhelyen is 4

A hétvégén a gyerekek sem maradnak ki a jóból. Őket LEGO kiállítás várja az intézmény II. emeletén, ahol több mint 10000 elem felhasználásával a legmenőbb mese –és filmhősökre, járművekre és egyéb izgalmas alakzatokra csodálkozhatnak rá a család legkisebbjei.

Kultúrházak éjjel-nappal Hódmezővásárhelyen is