A HFC küzdelmes meccset játszott régi-új otthonában

NB III Keleti csoportjának éllovasa, a Füzesgyarmat fogadta a vásárhelyi gárdát egy edzőmeccs keretén belül. A vásárhelyiek remek játékkal 3-1-re győzedelmeskedtek – számolt be a csapat a Facebook oldalán.

A Füzesgyarmat vendégeként folytatódott a HFC megyeegyes csapatának edzőmeccs sorozata. Az NB III Keleti csoportjának listavezetője ellen magabiztos játékkal sikerült előrukkolni és győztesen hagyták el a pályát a vásárhelyeik.

„Kíváncsi voltam mire vagyunk képesek egy ilyen erős csapat ellen. A játékosaim motiváltabbak voltak és nagyon akartak, annak ellenére is, hogy egy edzőmeccsről volt szó. Nagyon megvoltam elégedve a srácokkal. A rutinosabb és picit idősebb játékosok 60-65 percet voltak pályán, majd a saját nevelésű fiatalok kaptak szerepet, ők is 1-1-re lehozták a saját maguk játékrészét. Viharos szélben telt a meccs, az első félidőben többnyire az ellenfél térfelén tanyáztunk, a füzesgyarmati akciókat idejében sikerült elfojtanunk. Nekünk 5-6 helyzetünk volt, amiből kettőt gólra váltottunk. A második félidőben is ügyesek voltak a fiatalabbak, csúsztak, másztak, nagyot küzdöttek. Ekkor az ellenfél ugyan eljutott a kapunkig, de ha kellett, Weszelovszky a helyén volt. Jól segítette ez a mérkőzés a felkészülésünket, egy erős ellenfelet győztünk le, még ha felkészülési mérkőzésen is, de a csapategység szempontjából ez nagyon fontos volt” – fogalmazott Szűcs Róbert vezetőedző.

Fotó: illusztráció