Jól ismert slágerekkel érkezett Magyar Rózsa a Hagymatikumba 1

Az év első nyugdíjas találkozóját tartotta kedden a fürdő, ahol számos programmal kedveskedtek a szépkorúaknak, akik között visszatérő csoportok is voltak.

Mint Lajtosné Papp Noémi a Makó Híradónak elmondta, 2012 óta minden évben megrendezik a nyugdíjas találkozót és egészségnapot a Hagymatikum Gyógyfürdőben, amelyet először kettő, majd három és négy alkalommal szerveztek meg egy évben, 2020-ban pedig öt alkalommal tervezik megszervezni.

– Az első, téli nyugdíjas találkozónknak a sztárvendége Magyar Rózsa volt, aki számos nosztalgikus zenét, operettet hozott el a vendégeinknek, emellett természetesen elengedhetetlen programelemek ilyenkor az egészségügyi szűrések; az alapszűrések mellett most bőrdiagnosztika, bőranalízis is volt, amelyre korábban nem volt példa, illetve az elektroterápia szolgáltatásunkat is kipróbálhatták a vendégek. Zenés időutazást tartott Dj Molnár és vizes létesítményként kiemelném a vízi tornánkat is, ami nagyon-nagy népszerűségnek örvendett az élménymedence térben – fogalmazott a fürdő marketingcsoportjának vezetője, aki továbbá elárulta: számos visszatérő csoport is érkezett hozzájuk a mai napon, Vajdaságból és Pest megyéből is érkeztek csoportok a makói és térségi vendégek mellett, ami nagy öröm a fürdő számára.

Jól ismert slágerekkel érkezett Magyar Rózsa a Hagymatikumba

Mint a lap megtudta, a következő rendezvényre március 24-én kerül sor, a következő nyugdíjas találkozóra pedig a Szegedi Nemzeti Színház két művésze, Gömöri Krisztián és Szilágyi Annamária érkezik a Hagymatikumba.