Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 13

Hobbiállat kiállítás nyílt vasárnap délután Hódmezővásárhelyen. Kicsik és nagyok egyaránt érdekes rágcsálókat, hüllőket és díszmadarakat láthatnak, a rizspintytől kezdve a japán mókuson át a vörös leguánig.

A kiállítás 14 órakor kezdődött és egészen 18 óráig tart, így aki szeretne, még odaérhet a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba. Érdemes is, ugyanis az érdeklődők többek között papagájokkal, hörcsöggel, mókussal, sündisznóval, deguval, leguánnal, varánusszal, óriáskígyóval, tarantulával, házi nyúllal és siklófélékkel találkozhatnak.

Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 9

Emellett papagájjal és kígyóval lehet fotózkodni, illetve arcfestés és nyuszisimogató is várja a látogatókat.

Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 1 Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 2 Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 3 Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 4 Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 5 Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 6 Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 7 Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 8 Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 10 Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 11 Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 12  Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 14 Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 15 Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 16 Egzotikus állatokkal telt meg a Bessenyei emelete 17