Lampionos felvonulással adott hálát a Szőnyi az elmúlt évekért (fotók) 4

Zsoltáros emlékmenettel zárult szerdán a vásárhelyi Szőnyi Benjámin Református Általános Iskola januári programsorozata. Az immár hagyományos lampionos felvonulás 17 órakor indult a Deák Ferenc utcai intézménytől, ahonnan a résztvevők zsoltárokat, dicséreteket énekelve mentek át a Református Ótemplomba.

Január 29-én ért véget az iskola suliváró alkalmainak sora: délután 4 órától még bepillanthattak az iskolaválasztás előtt álló nagycsoportosok és szüleik az intézmény mindennapjaiba, majd később felvonulás indult a sétálóutcán keresztül a Református Ótemplomhoz.

Lampionos felvonulással adott hálát a Szőnyi az elmúlt évekért (fotók) 2

A Kossuth téri templomban igét Bereczky Ildikó, a Harkány-Márfa Református Társegyházközség lelkésze hirdetett, majd az iskola angol nyelvi csoportjai gospel dallamokkal énekelve adtak hálát a Szőnyi több mint negyedszázados fennállásáért. Zongorán Kőszegi Ádám, a szatmárcsekei református egyházközség kántora működött közre.

Lampionos felvonulással adott hálát a Szőnyi az elmúlt évekért (fotók) Lampionos felvonulással adott hálát a Szőnyi az elmúlt évekért (fotók) 1 Lampionos felvonulással adott hálát a Szőnyi az elmúlt évekért (fotók) 3  Lampionos felvonulással adott hálát a Szőnyi az elmúlt évekért (fotók) 5 Lampionos felvonulással adott hálát a Szőnyi az elmúlt évekért (fotók) 6 Lampionos felvonulással adott hálát a Szőnyi az elmúlt évekért (fotók) 7 Lampionos felvonulással adott hálát a Szőnyi az elmúlt évekért (fotók) 8 Lampionos felvonulással adott hálát a Szőnyi az elmúlt évekért (fotók) 9 Lampionos felvonulással adott hálát a Szőnyi az elmúlt évekért (fotók) 10 Lampionos felvonulással adott hálát a Szőnyi az elmúlt évekért (fotók) 11 Lampionos felvonulással adott hálát a Szőnyi az elmúlt évekért (fotók) 12 Lampionos felvonulással adott hálát a Szőnyi az elmúlt évekért (fotók) 13