A Bethlen is csatlakozott a rekordkísérlethez

Közönségszavazás indult a tavaly december 13-án Magyarországon megvalósult rekord alkalmából bemutatott 63 Periódusos Rendszer Performanszról. A kezdeményezéshez a vásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium is csatlakozott, így az intézményt is támogathatjuk voksunkkal.

2019-ben ünnepelte 150. életévét a periódusos rendszer, ami kapcsán a Bethlen Gábor Református Gimnázium és Szathmáry Kollégium is csatlakozott a nagy Periódusos Rendszer Performansz Guinness Record és Magyar Rekord állítás kísérlethez.

A programon a gyerekek saját készítésű tábláikat felmutatva egy élőképet alkottak. Az így kirajzolódott periódusos rendszert és annak megformálását egy drónnal rögzítették, amiből egy videót állítottak össze. Az indítási jel a Kossuth Rádióban hangzott el.

A Performanszok a következő linkekről érhetőek el (minden szavazó csak egy fényképcsomagra, vagy egy videóra – azaz egyetlen intézményre – tud szavazni, ezért szavazás előtt célszerű minden fényképet és filmet megnézni és utána dönteni).

A Bethlen másfél perces filmje:

A 12 fotócsomag:

https://www.rekord2019.mke.org.hu/index.php/fotogaleria

A szavazó oldal a következő linken érhető el (a szavazás 1 hétig tart):

https://surveyhero.com/c/21db4270