Lemondott Kiszombor polgármestere 1

A mai, ismételten óvodai foglalkozásra hasonlító testületi ülés után lemondott tisztségéről Szegvári Ernőné. A polgármester egyelőre nem indokolta a döntését, bár a település utóbbi időszakát látva ennek oka valószínűleg a választások óta őt ért, állandósuló, gátlástalan támadások – adta hírül a Makó Híradó.

Testületi ülést tartottak ma reggel Kiszomboron, amelynek végén Szegvári Ernőné bejelentette: lemond a polgármesteri tisztségről. Bár a település vezetője egyelőre nem indokolta meg döntését a Makó Híradónak, – látva a leginkább óvodai foglalkozásokra hasonlító legutóbbi testületi üléseket -valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha kijelentjük, ennek nagy szerepe volt a lemondásában.

A testületi ülés legalább fele is a Hárman a változásért csoport két tagjának nagyrészt értelmetlen közbevetéseivel telt el, ami szinte lehetetlenné tette azt a precíz munkát, ami az elmúlt években jellemezte a kiszombori önkormányzatot, és elősegítette a település fejlődését, amelyről mi is számtalan alkalommal beszámoltunk.

Mint korábban megírtuk, a Hárman a változásért csoport tagjai odáig is szemrebbenés nélkül elmentek, hogy a mintegy 5 milliárd forintos Makó és Térsége Ivóvízminőség-javító programot veszélyeztessék, hiába győzködték őket érvekkel saját képviselőtársaik, sőt, még Makó polgármestere is.

Kiszombor most nagy valószínűséggel ezeknek a választások óta állandósult, egyre gátlástalanabb támadásoknak köszönhetően egy hosszú ideje regnáló, tapasztalt, hozzáértő polgármestert veszített el, hogy mit nyer, az enyhén szólva is kérdéses…

Forrás, fotó: makohirado.hu