Régiós bajnok a Kosársuli kadettcsapata - egy lépés a bravúr!

Saša Vejinović tanítványai fantasztikusan játszottak a Hódtói Sportcsarnokban, így közel kerültek az országos főtáblához!

A veretlenül zárt regionális alapszakasz-győzelem után az északkeleti első és második, illetve a délkeleti első és második helyezett közötti régiós döntőt is veretlenül zárta kadettcsapatunk. Saša Vejinović tehetséges gárdája szombaton előbb a Szolnoki Akadémia, majd a Miskolci EAFC csapatát győzte le magabiztos, jó játékkal a Hódtói Sportcsarnokban, így egy lépésre került a nagyszerű bravúrtól: az ország legjobb 16 csapata közé jutásért február elején újabb két mérkőzés következik az Óbudai Kaszások Akadémia fiataljai ellen.

Eredmények:

Vásárhelyi Kosársuli-Szolnoki KA 87:69

Pontdobók: Ságodi Róbert:33,Bősz Richárd:2, Szántó Péter:0, Nánási Patrik:14, Vojnics Máté:10, Molnár Ádám:3, Karsai Balázs:17, Csizmadia Bence:8

Ocskó Balázs:0, Utasi Zsombor:0, Varga Szilárd:0, Bereczki Ádám:2

Saša Vejinović: “Ebben a szezonban harmadszor játszottunk a Szolnok ellen. Mindenki tudja, hogy egy csapat ellen kétszer egymás után is nagy dolog nyerni és rendkívül nehéz, nemhogy háromszor. Szerencsére észben tartottuk azt, hogy ez a torna volt az, amiért eddig dolgoztunk augusztus óta, és nem volt hiány motivációból. Gratulálok a csapatnak, rendkívülit küzdöttek! ”

Vásárhelyi Kosársuli-MEAFC/A 77:67

Pontdobók: Ságodi Róbert:26,Bősz Richárd:2, Szántó Péter:0, Nánási Patrik:13, Vojnics Máté:13, Molnár Ádám:3, Karsai Balázs:14, Csizmadia Bence:6, Ocskó Balázs:0,Utasi Zsombor:0,Varga Szilárd:0,Bereczki Ádám:0

Saša Vejinović:  “Idén először játszottunk a Miskolc csapata ellen, de ilyen vagy hasonló szerkezetű, nem kifejezetten magas, hajtós és ügyes csapattal már volt dolgunk. Igaz, kicsit fáradtan és dekoncentráltan játszottunk, de úgy érzem, végig tudtuk, hogy nyerni fogunk, és úgy is lett. Hoztuk a kötelezőt, és még egy lépéssel közelebb kerültünk az ország legjobb 16 csapata közé jutásért. Egy nagyon nehéz utolsó feladat áll előttünk, amire készülünk teljes gőzzel! Még egyszer gratulálok a csapatnak, hatalmasat küzdöttek ezen a hétvégén!

Forrás és fotó: vasarhelyikosarsuli.hu