Újabb előadást tartanak az EVP esték keretében

Idén január 21-én indul Hódmezővásárhelyen az EVP Esték programsorozat, amelynek két fő témája lesz.

Az EVP Esték előadásokkal egybekötött kávéházi beszélgetések lesznek, amelyeket két nagy témában rendeznek meg keddenként:

  • Beszélgetés a gyermeknevelésről – szülői készségek fejlesztése egy 6 alkalmas előadássorozat, melynek célja segítséget nyújtani a szülőknek a gyermekeik nevelésével kapcsolatos esetleges problémáik, kérdéseik kapcsán.
  • A Lelki Egészség Vásárhelyi Akadémiája előadássorozat szintén 6 alkalommal kerül megtartásra. Ennek célja, hogy olyan, a lelki egészséggel kapcsolatos új ismereteket, információkat tárjon a résztvevők elé, amelyek segítségükre lehetnek a testi és lelki egészségi állapot közötti kapcsolat megértésében, illetve saját és környezetük lelki egészségének javításában. A kávéházi estéket képzett szakemberek vezetik, a beszélgetések során a résztvevők feltehetik kérdéseiket és közösen vitathatják meg a témákat.

Az első alkalom január 21-én, kedden 17 óra 30 perctől lesz. Majsainé Szénási Tímea pedagógiai szakpszichológus “Hogyan segíthet a szülő, ha szorong a gyermek” címmel tart előadást.

Helyszín: Fekete Sas Kávéház (Hódmezővásárhely, Kossuth tér 3.)

A rendezvények ingyenesek, a fogyasztás önköltséges. További részletek ITT.