Szuper Anya: Bálint Gabriella szerint egy szuper anya elsősorban érzelmileg nyújt biztonságot 3

Útrepedés, buszközlekedés és szociális ügyek kapcsán fordultak a lakosok a vásárhelyi Fidesz-KDNP képviselőihez a csütörtöki fogadóórán, ahol emellett szó esett a tram-trainről és a Modern Városok Programról is.

A Fidesz-KDNP képviselői a párt helyi irodájában hívták a városban élőket fogadóórára, ami több mint másfél óráig tartott.

– Több kérdés is felmerült. Volt, aki útfelújításokról és a Járható Vásárhely Program megvalósulásáról érdeklődött, illetve jelezték a Halász utca rossz állapotát, a Klauzál utcai veszélyes járdaszakaszokat és egy útrepedést a Tornyai utcán – összegzett lapunknak Bálint Gabriella.

A KDNP helyi elnöke hozzátette, a buszközlekedésről is érkezett észrevétel, valamint volt, aki a Modern Városok Programmal és a tram-trainnel kapcsolatban érdeklődött. Ezen kívül közösségi tér kialakításában, szociális ügyekben és munkahelykeresésben is kértek a lakosok segítséget.

A képviselők a kérdéseket, panaszokat eljuttatják az illetékesekhez, hogy minél hamarabb megoldódjanak az említett problémák.

A Fidesz-KDNP legközelebb február első csütörtökén tart fogadóórát.

Fotó: Archív