Panaszláda: szilveszteri szemétben és (emberi?) ürülékben fürdik a város

Újév napját szinte minden nagyobb településen utcabállal, kisebb nagyobb városi rendezvénnyel ünnepelték. Hódmezővásárhely idén kimaradt ebből, ám mégis szilveszteri mocsokban úszik a város. Olvasónkat reggeli futás közben, a kőfal egy szakaszánál fogadta az elszomorító látvány.

Az elmúlt években olyan neves fellépőkkel köszönthette a város az új esztendőt, mint például – a teljesség igénye nélkül – Supernem, a Kowalsky meg a Vega, vagy épen a The Biebers. Bármekkora is volt az esti buli, reggel tiszta utcák fogadták a város lakóit.

Igaz, idén városi ünneplés nélkül léptünk át 2020-ba, mégis több szemét maradt az közterületeken, mintha – az elmúl évekhez hasonlóan – több ezren mulattak volna együtt. Olvasónk az év harmadik (!) napján indult reggeli futásra a kőfal mentén, és elszomorította, amit látott.

Mint írta: gusztustalan, hogy mi van a kőfal mellett. Több napos tűzijáték telepek, kiöntött ételmaradék és a nagyságából ítélve emberi ürülék. Undorító! Nem lehet ez ügyben tenni valamit? Tudom, hogy meg fogom kapni, hogy miért nem szedtem össze… Azért nem, MERT EZ NEM AZ ÉN FELADATOM!, ahogy a kenyeret sem magamnak sütöm, hanem megvásárlom a pékségből. Remélem, mihamarabb ismét tiszta környezetben futhatok…

Panaszláda: szilveszteri szemétben és (emberi?) ürülékben fürdik a város 2

Reméljük, a környéket hamarosan megtisztítják, és az emberek tudatáig eljut, hogy a szemétnek, és a salakanyagnak NEM a város utcáin, közterületein van a helyük.

Panaszláda: szilveszteri szemétben és (emberi?) ürülékben fürdik a város 1

Panaszláda: szilveszteri szemétben és (emberi?) ürülékben fürdik a város 3

Panaszláda: szilveszteri szemétben és (emberi?) ürülékben fürdik a város 4

Panaszláda: szilveszteri szemétben és (emberi?) ürülékben fürdik a város 5

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!