Táncműsorral és adományokkal kedveskedtek a Csodaház lakóinak 2

Karácsonyi ünnepséget tartottak péntek délelőtt a vásárhelyi Csodaházban. Az eseményen a Komplex Dance Stúdió kis balerinái adtak elő műsort a gondozottaknak, akiknek a Hódmezővásárhelyi Futball Club is készült adományokkal.

A Komplex Dance Stúdiótól Preczerné Kobelák Szilvia vezetésével hat kis táncos érkezett a rendezvényre, hogy szebbé tegyék a halmozottan sérült fiatalok napját. A lányok egy Halleluja-koreográfiával szórakoztatták őket. A stúdió emellett egy pénzösszeget ajándékozott az intézménynek az ünnepek alkalmából.

Táncműsorral és adományokkal kedveskedtek a Csodaház lakóinak 1

A Hódmezővásárhelyi Futball Club a múlt hétvégén tartotta meg az évzáró fesztiválját, amelyen Szeretetcsoki néven hirdetett jótékonysági akciót. A kezdeményezésen rengeteg édesség, gyermekruha és játék gyűlt össze, amelyekből a héten már bölcsődéseknek és rászorulóknak is jutott. Horváth Zoltán, a klub elnöke elmondta, azért döntöttek úgy, hogy most a Csodaháznak is adományoznak, mert talán az itt dolgozók végzik a legnehezebb szociális munkát, és szeretnének örömet csempészni a szakemberek és a gondozottak mindennapjaiba.

Táncműsorral és adományokkal kedveskedtek a Csodaház lakóinak 7

Az intézmény a Kapcsolat Központhoz tartozik, melynek főigazgatója, Bálint Gabriella kifejtette: szívet melengető, hogy az adventi időszakban a szociális területen is megélhetik azt, hogy önzetlen szívű felajánlók támogatásával szebbé válhat a karácsony. – Örömteli, hogy ennyi figyelem és gondoskodás érkezik a rászorulók, a sérült gyermekek és a szüleik számára – fejezte ki háláját Bálint Gabriella, hozzátéve, a Komplex Dance által beérkezett összeget valószínűleg fejlesztőeszközökre fordítják majd.

Táncműsorral és adományokkal kedveskedtek a Csodaház lakóinak 6

A 2006 óta működő Csodaház 20 férőhelyes, és jelenleg 14-16 főt látnak el ott a mindennapokban.

Táncműsorral és adományokkal kedveskedtek a Csodaház lakóinak Táncműsorral és adományokkal kedveskedtek a Csodaház lakóinak 3 Táncműsorral és adományokkal kedveskedtek a Csodaház lakóinak 5 Táncműsorral és adományokkal kedveskedtek a Csodaház lakóinak 4 Táncműsorral és adományokkal kedveskedtek a Csodaház lakóinak 8