Megkapták útrabocsátó szalagjaikat az Eötvös végzősei

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Eötvös József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 61 végzős diákja számára érkezett el a pillanat, amely jelzi, lassan véget érnek a boldog középiskolás évek.

Az idei szalagavató ünnepséget a karácsonyi műsorral ötvözték a szervezők. A diákok által készített, remekül megkomponált karácsonyi képsor után Hornyák János tagintézményvezető köszöntötte a jelenlévőket: diákokat, szülőket, kollégákat, a HSZC vezetőségét, a tagintézmények vezetőit. Ünnepi beszédében lelki útravalóval látta el a diákokat. Megköszönte a szülőknek, hogy az iskola és a szülői ház együtt indítja a fiatalokat a felelősségteljes felnőttkor felé.

Megkapták útrabocsátó szalagjaikat az Eötvös végzősei 1

A karácsonyi hangulat tért vissza az igazgatói köszöntő után. Juhász Gyula Karácsony felé című versét Varga Éva 9. A osztályos tanuló mondta el, Tornyai Napsugár 9. B osztályos tanuló a Hallaluja című dallal tette emlékezetessé az ünnepet.

A végzős diákoknak osztályfőnökeik tűzték fel a szalagot.

Megkapták útrabocsátó szalagjaikat az Eötvös végzősei 2

Az egészségügy és sportágazatos 12. A osztályos tanulók Onodi-Szűcs Eleonóra, a szépészet ágazatos 12. B-sek Borek Edina tanárnőtől, az informatika ágazatos 12. C-sek Mihály Lajos tanár úrtól kapták meg az útrabocsátó szalagot.