Már kapható a Kincses Vásárhely 2020 naptár

Szeptember 6-án, Szent Miklós napján bemutatta idei naptárát a Szeretem Vásárhelyt Egyesület. A Kincses Vásárhely 2020 naptárból Vad Sándor vállalkozó már vásárolt is 100 példányt, amit a munkavállalóinak szánt Mikulás ajándékként.

A civil szervezet a tavalyi évhez hasonlóan idén is kiadta a Kincses Vásárhely 2020-ra keresztelt asztali naptárát. Az egyesület célja ismét a jótékonykodás, hiszen a naptárból befolyt összeget a Kozmutza Flóra-intézmény óvodának ajánlották fel, akik egy új játszóteret építenének a pénzből.

Az első kalendáriumokat Vad Sándor vállalkozó vásárolta meg, akinek péntek reggel Juhász Tünde, a Szeretem Vásárhelyt alapító tagja nyújtotta át a naptárakat. „Olyan helyszínen mutatjuk be az elkészült naptár, ahol – a tavalyi évhez hasonlóan – már előre jelezték a vásárlási szándékot, és ezzel együtt azt, hogy szeretnék támogatni a jótékonysági akciónkat” – mondta el Juhász Tünde.

Már kapható a Kincses Vásárhely 2020 naptár 1

Az idei naptár egy kicsit más, mint a tavalyi. Egyrészt azért, mert 2020-ról szól, másrészt pedig azért, mert kifejezetten a XX. század elején készült felvételeket tartalmaz. Így a boldog békeidőket ábrázoló fotók díszíthetik az íróasztalokat.

Vad Sándor elmondta, hogy a tavalyi évhez hasonlóan a megvásárolt naptárakat a munkavállalóknak ajándékba adják. Mikulás napján egy kis csomag része lesz, amivel megpróbálnak kedveskedni a munkatársaknak.

Már kapható a Kincses Vásárhely 2020 naptár 3

A Kincses Vásárhely 2020 naptárt a Bessenyei Művelődési Központ és a Tornyai János Múzeum recepciójánál, az Inda Virágüzletben, a Református Ótemplomban, a lelkészi hivatalban, a Zrínyi utca 5. szám alatt, a katolikus plébánián, az Andrássy út 11. szám alatt. Emellett az Arany zöldség és gyümölcs üzletekben, a Móricz Zsigmond utca 1. (Kertváros), a Teleki utca 18. (Hódiköt), illetve Széchenyi tér 1. (Majolika) alatt is kapható.

Már kapható a Kincses Vásárhely 2020 naptár 2

A kalendáriumból 2000 példány készült el, amiket 1500 forintos egységáron lehet megvásárolni.