Panaszláda: megoldódni látszik a vízhelyzet az Éva utcán 2

Csak hosszú percek után vált meleggé a víz a vásárhelyi Éva utca 12. szám alatti lakásokban, ami megkeserítette az ott élők életét. Megkeresésünkre kedden a kezelő Centrum Lakásszövetkezet jelezte: elhárították a hibát, így újra folyik melegvíz a csapokból.

“Három hete úgy van a lakóházunkban, az Éva utca 12. szám alatt melegvíz, hogy megnyitjuk a meleg vízcsapot és folyatjuk 3-5 percig. Csak ezután érezhető a víz langyosodása, amiben a fürdést vagy a mosogatást el lehet kezdeni. Mire végzünk, akkorára forró a víz” – írta egy olvasónk hétfő este Panaszládánkba.

Hozzátette, már többször is telefonált a kezelő Centrum Lakás és Garázsfenntartó Szövetkezethez, ahol azt mondták, már megoldották a problémát. Amikor olvasónk közölte, hogy még mindig percekig kell folyatnia a vizet, akkor azt a választ kapta, hogy ismét karbantartót küldenek a hiba elhárítására.

Megkeresésünkre kedden Dr. Csányi Rita, a szövetkezet elnöke elmondta: hétfő este 7 óra körül elvégezték a szükséges légtelenítést az Éva utcán, majd ma reggel 6.45 körül ismét ellenőrizték az ottani állapotokat. Mindkét alkalommal megfelelőnek bizonyult a melegvíz-helyzet, és azóta nem érkezett panasz hozzájuk. Előzetesen pedig két alkalommal értesítették őket az ott élők.

Tehát úgy tűnik, minden visszatér a régi kerékvágásba az Éva utcán.

Panaszláda: megoldódni látszik a vízhelyzet az Éva utcán

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!