Aranyérmet hozott Triesztből a vásárhelyi judós 3

A Hód Judo Sportegyesület versenyzője, Ocsák Soma Zénó a testvér-klubot, a paksi Atomerőmű Sportegyesület csapatát erősítve részt vett a 41. Nemzetközi Judo Kupán Triesztben, Olaszországban.

A szombati utazást követően a csapatnak lehetősége volt egy kis városnézésre, ahol megcsodálhatták Trieszt nyüzsgő városát, majd következett a mérlegelés.

Aranyérmet hozott Triesztből a vásárhelyi judós 7

A vasárnapi versenyen öt ország 22 klubjának 220 versenyzője indult harcba. Somára az U13 korosztály +66 kg-os súlycsoportjában 4 meccs várt, amelyeket sorra magabiztos, taktikus versenyzéssel, ippon győzelemmel hozott, így kategóriája legjobbjaként a dobogó legfelső fokára állhatott fel a nap végén.

Aranyérmet hozott Triesztből a vásárhelyi judós 8

A Paksi Atomerőmű SE így összesen 3 aranyérmet, 1 ezüst- és 5 bronzérmet nyert a trieszti versenyen. Ezúton is gratulálunk az eredményekhez!

Aranyérmet hozott Triesztből a vásárhelyi judós 1 Aranyérmet hozott Triesztből a vásárhelyi judós 4 Aranyérmet hozott Triesztből a vásárhelyi judós 5 Aranyérmet hozott Triesztből a vásárhelyi judós 6 Aranyérmet hozott Triesztből a vásárhelyi judós

Soma edzői:  

Dr Hangyási Dávid Botond
Pfeffer Árpád
Ocsák Zoltán