Megérkezett Vásárhely karácsonyfája 3

Idén a hódmezővásárhelyi sétálóutcában az eddig az Ady Endre utca 29. számú ház kertjében álló fenyőfát öltözteti a város ünnepi díszbe – tájékoztatott az önkormányzat.

Minden évben van arra lehetőség, hogy vásárhelyi polgárok felajánlhatják a közösségnek azokat a fáikat, amelyeket eddig otthon szeretettel gondoztak, de mára kinőtték a helyet. Városunk főkertésze ezúttal Bachmann József és felesége, Bachmanné Újszászi Mária felajánlását fogadta el. A fát 1996-ban, majd az ezt követő két évben karácsonyra feldíszítette a család, utána kiültették a kertbe. A gyönyörű fát lányuk, fiuk és 10 éves Gréti unokájuk is mindig nagy örömmel csodálta meg. Marika korábban a polgármesteri hivatal munkatársa volt, 22 évig dolgozott a könyvelésen. Férje, József a Rónából idén ment nyugdíjba.

Megérkezett Vásárhely karácsonyfája

Több kisebb fenyő is díszíti majd a közintézményeket: a BFMK-t, a gyermekkarácsonyt a Fekete Sasban, a lakóparkot és a hivatal auláját. Ezek felajánlói Bodó-Sipos Sandra a Hársfa utcából, valamint Szűcs Tamás a Bordás utcából.

Megérkezett Vásárhely karácsonyfája 1 Megérkezett Vásárhely karácsonyfája 2