Íme a 2020-as DejaVu Fesztivál fellépői

2020. június elején újra 3 napra beülünk az időgépbe, és visszaidézzuk nekünk a 90-es és 2000-es évek fergeteges bulijainak hangulatát, ahol újra 18 éves lehet mindenki! – írják a DejaVu Fesztivál szervezői.

A fesztiválra több olyan fellépő is érkezik, akik először látogatnak a napfény városába, de lesznek a korábbi kedvencek is. Dániából érkezik a 90-es évek egyik slágergyárosa, akinek tekintete most is olyan, mint egy tininek: Whigfield! Elhozza a legnagyobb slágereit Saturday night-ot, Think of you-t vagy a Sexy eyes-t.

Velünk bulizik jövőre az a csapat is akik nélkül a 2000-es években nem volt igazi party, Natalie Holner vezetésével felrobbanjta a fesztivál nagyszínpadát a Cascada az Everytime we touch-al vagy a Evacuate the dancefloor-al. Az egyik nagy visszatérő AliceDj pedig a Better off alone slágerével viszi le a fejünket az Újszegedi Partfürdőn. Pumpálásban se lesz hiány, hiszen a belga Danzel is támad, a Pump it up-al vagy a Put your hands up in the air-el mozgatja át a fesztiválozókat!

Ismerős a Hold on, Summer summer, Mallorca?

Extra nagy durranás, 15 év után Magyarországon és a Deja Vu Fesztiválon először lép színpadra a jamaicai és német formáció a LOFT!

A számos nemzetközi sztár mellett a hazai kedvenceink is velünk lesznek újra tinik, már biztosan itt lesz az UFO, az Annimal Cannibals és Erős és Spigiboy is. De természetesen nem ez a teljes lista, a következő időszakban érkezünk még számos külföldi és hazai kedvenccel. Már most érdemes a jövő évi szabadságolási tervbe beírni a Deja Vu Fesztivál dátumát!