Több, mint száz ezer forint gyűlt össze a Krko Gym jótékonysági edzésén

Bagi Mátyás, személyi edző és a hódmezővásárhelyi Kriko Gym összefogásában valósult meg szombaton az a jótékonysági edzés, amely Révész Attilát, a hódmezővásárhelyi 26 éves fiatalembert kívánta megsegíteni, 2013 októberében ugyanis egy tragikus balesetben mindkét lábát elvesztette.

Bagi Mátyás, az esemény megálmodója lapunknak elmondta, hogy a jótékonysági edzésen több, mint ötvenen vettek részt, akik között nem csak helybéliek, de budapesti és szentesi mozogni vágyók is akadtak.

Révész Attilának 120.000 forintot gyűjtöttek, aki ezt összeget a már meglévő műlábainak átalakítására fordítja annak érdekében, hogy használni tudja azokat a teljes élet reménye érdekében.

Több, mint száz ezer forint gyűlt össze a Krko Gym jótékonysági edzésén 1

A Kriko Gym edzői és munkatársai jó példát mutatva, örömmel mozgatták át a megjelenteket, ahol a hangulat kiváló és egyben igen meghitt volt.

Bagi Mátyás közösségi felületén az eseményről a következőképp nyilatkozott:

“Különleges nyugalom és boldogság van a szívemben a mai nap után. Nyugalom, mert pont úgy sikerült ma délután minden, ahogyan azt elterveztük. Különleges, mert nagyon sokféle különböző ember kiválóan helytállt egy közös és igazán nemes ügy érdekében. Olyan emberek működtek együtt és érezték jól magukat együtt akik bár jó eséllyel ismerték egymást talán régóta de eddig jószerével nem is szóltak egymáshoz. Kellett ehhez egy közös cél egy szerencsétlenül járt fiú akinek együtt segíteni tudtunk. És azt hiszem nemcsak anyagilag, hanem az összetartásunk és az emberségünk is erőt ad majd neki a cseppet sem könnyű élete folytatásához. És ami külön fontos mindig az életemben, hogy megint a sport volt az összekötő kapocs a híd ebben a dologban. Együtt edzettek kiváló sportolók, nagyszerű edzők a nagyszerű emberek miközben mindnyájan egy emberért “mozogtak”! Mivel félek valaki kimaradna a felsorolásból ezért nem szeretnék külön senkinek személyes köszönetet mondani, ellenben mindenkinek szeretném megköszönni aki bármilyen módon hozzátett a mai naphoz. Remélem mindnyájan hasonló óriási lelki töltéssel summáztátok a mai napot mint jómagam. Többek között az ilyen élmények miatt szeretek edző lenni és rendezvények szervezésében részt venni valamint műsort vezetni. Ma megint több tucat kiváló emberrel lehettem egy délután erejéig, akik egytől-egyig alázattal szeretik a sportot és szeretnek segíteni. Ezért pedig nagyon hálás vagyok. Tiszta szívből KÖSZÖNÖM mindenkinek!!! Bagi Mátyás”

Az edző elmondta, hogy a jövőbeni céljai között szerepel egy-egy ilyen vagy legalábbis ehhez hasonló rendezvény létrehozása Révész Attila további megsegítése érdekében.

Több, mint száz ezer forint gyűlt össze a Krko Gym jótékonysági edzésén 2

Több, mint száz ezer forint gyűlt össze a Krko Gym jótékonysági edzésén 3