Neves szexuálpszichológus is hordta már a vásárhelyi ékszerkészítő csodáit 6

Halpern Annának a szerelme az ékszerkészítés. A vásárhelyi hölgy szereti elkápráztatni a nőtársait, akik hétköznapokra és különleges alkalmakra is kérnek tőle gyönyörű viseleteket. Sőt, mi több: Hevesi Kriszta szexuál- és sportpszichológusnak is alkotott már ékszert.

– Nem olyan túl rég kezdtem el ékszereket készíteni. A kisfiam születése után az életem 180 fokos fordulatot vett, majd hallgattam a megérzéseimre és belevágtam az álmaim megvalósításába. Már gyermekkoromban is szerettem kreatívkodni. Sokat gyakoroltam, és a sok gyakorlás meghozta a gyümölcsét – mesélte lapunknak Halpern Anna, aki az ékszerek készítése mellett jógaoktatással is foglalkozik.

Neves szexuálpszichológus is hordta már a vásárhelyi ékszerkészítő csodáit 4

A vásárhelyi hölgy sujtás ékszereket alkot, amik végtelenül elegánsak, nagyon könnyűek és kényelmesek. A hátsó részük műbőr borítású. A sujtás zsinór 3-4 milliméter széles, melynek két párhuzamos szára 8-as formába fonott. Különböző kabosonokat, kristályokat, ásványokat, gyöngyöket használ.

Neves szexuálpszichológus is hordta már a vásárhelyi ékszerkészítő csodáit

– Bármilyen stílusú ékszert el tudok készíteni, amiket bátran lehet viselni hétköznapokra is, de lehet különleges alkalmakra, mint például esküvőkre, bálokra, rendezvényekre. Egyedi kéréseket is teljesítek – sorolta az ékszerkészítő, aki úgy érzi, megtalálta azt, amivel igazán szeret foglalkozni.

Neves szexuálpszichológus is hordta már a vásárhelyi ékszerkészítő csodáit 2

Anna már az ismert szexuál- és sportpszichológusnak, Hevesi Krisztának is készített ékszert. Mint elmondta, ez egy közös ismerősüknek, Schellné Kecskeméti Anna Dórának köszönhető. – Kriszta egy kék szettet viselt a fotózáskor, ami igazán jól állt neki – jegyezte meg.

Hevesi Kriszta: napjainkban a fiatalok pillanatnyi önértékelését a lájkok száma alakítja
Fotó: Archív. A Hevesi Krisztával készült interjúnkat ITT olvashatja.

Akit bővebben érdekelnek a vásárhelyi ékszerkészítő alkotásai, az a Facebookon, illetve az Instagrammon (Anne Design) is megtekintheti azokat.

Neves szexuálpszichológus is hordta már a vásárhelyi ékszerkészítő csodáit 5

Modell: Baráth Réka , fotós: Judik Alex