A Vásárhelyi Kosársuli szombaton a Bonyhádot fogadja az NB I/B-ben.

Az előző szezonban még Piros csoportos Bonyhád látogat a Hódtói Sportcsarnokba szombaton. Az NB I/B Zöld csoportjának 11. fordulóját rendezik U20-asaink, valamint felnőttcsapatunk számára is. A mérkőzések előtt Tóth Tamás vezetőedző latolgatta az esélyeket.

A tabellán második U20-as csapatunk egyértelmű esélyesnek számít a kilencedik helyezett Tolna megyeiek ellen, míg izgalmas találkozóra van kilátás a felnőtteknél. A Bonyhád négy győzelemmel és hat vereséggel jelenleg tizedik, Morgen Frigyes együttese eddigi négy idegenbeli mérkőzéséből egyet nyert meg, méghozzá Szolnokon. Nem lesz könnyű összecsapás, erről is beszélt Tóth Tamás.

“Az eddig lejátszott 9-10 forduló az egyik csapatnak sem úgy alakult, ahogy előzetesen vártuk” – kezdte vezetőedzőnk.

“Talán mind a két csapat most kezd kimászni a gödörből, ezt az elmúlt mérkőzések bizonyítják mindkét oldalon. A Bonyhád az előző négy bajnoki meccséből hármat is meg tudott nyerni, egyedül a bombaerős Újpesttől kaptak ki vállalható módon idegenben. Mi sajnos úgy gondolom, egy nyerhető meccset buktunk el Kecskeméten egy hete, mindkét félidőt gyengén kezdtük és az egész mérkőzés során pocsékul céloztunk.”

Sokkal nagyobb koncentrációt várok el a játékosaimtól a befejezéseknél, ennyi hibát még a Bonyhád ellen nem engedhetünk meg! A Bonyhád egy rutinos társaság egy kiváló edzővel, az egyik legizgalmasabb hazai meccsünk lesz ez szerintem az ősszel. Mindenki egészséges nálunk, így teljes kerettel várjuk a mindkét csapatnak életbevágóan fontos rangadót. Csak a győzelem elfogadható számunkra, így értelemszerűen a maximumot várom el a pályán! Nincs helye az alibinek, a mellébeszélésnek, szombaton este cselekedni és győzni kell!

Az U20-as találkozó 16 órakor, a felnőttek összecsapása 18 óra 30 perckor kezdődik szombaton. A belépés ingyenes, várjuk szurkolóinkat a Hódtói Sportcsarnokba!

Hajrá, Kosársuli!

Forrás: vasarhelyikosarsuli.hu