Egy beteg kisfiún segíthetünk egy naptár megvásárlásával

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület továbbra is fontosnak tartja mások segítését, a jó ügyek szolgálatát. Éppen ezért a civil szervezet tavaly több adománygyűjtő akciót is szervezett.

Jótékonysági éjszaki futással a hódmezővásárhelyi Fazekas István mentőápoló segítette, és mintegy 500 ezer forintot sikerült átadni a balesetet szenvedett férfi családjának. Támogatta az akkor 6 éves Sándor Ricsikét, a magatehetetlen, 24 órás ápolásra szoruló kisfiút. Az egyesület által készített Kincses Vásárhely 2019-es naptár értékesítésétől több 100 ezer forinttal sikerült megkönnyíteni a szintén vásárhelyi gyermek és családjának mindennapjait.

A sikeres akció folytatásaként a Szeretem Vásárhelyt Egyesület újragondolva, fekete fehér, főként 20. század eleji, „boldog békeidők” fotókkal adja ki a Kincses Vásárhely 2020 asztali naptárat. Az igazán különleges, ámde funkciójának is megfelelő naptár bevételét pedig a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménynek ajánlja fel.

Arról, hogy hol, miként és mennyiért lehet megvásárolni ezen naptárakat hamarosan beszámolunk!

Forrás: Szeretem Vásárhelyt Egyesület
Fotó: Archív