Négy vásárhelyi vállalkozás is visszaköszön az Iparkamara tárlatán 1

November 4-én ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Ez alkalomból egy vándor fotókiállítást szerveztek, amely november 19-én Hódmezővásárhelyre érkezett. A fotókon 4 helyi vállalkozás is visszaköszön.

A fotókiállítás 20 önkéntes kamarai tagvállalkozások mindennapjait mutatja be. A tárlat anyagát a Délmagyarország megyei napilap négy fotósa, Frank Yvette, Karnok Csaba, Kuklis István és Török János készítette. A fotókon egyebek mellett a munkavégzést, valamint a munkát végző emberek tevékenységét mutatja be bepillantást engedve a cégek kulisszái mögé.

Négy vásárhelyi vállalkozás is visszaköszön az Iparkamara tárlatán 4

A tárlat megnyitóján Kőkuti Attila, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke elmondta, hogy Hódmezővásárhelyen a kamarai élet 1991-ben kezdődött el. „Hódmezővásárhely mindig is erősen képviseltette magát a kamarában, a megyén belül mindig egy olyan város ahol az ipar koncentrálódott” – fogalmazott Kőkuti Attila.

Négy vásárhelyi vállalkozás is visszaköszön az Iparkamara tárlatán

A tárlat érdekessége, hogy a fotókat sajtófotósok készítették el. Egy olyan szemszögből mutatják be a vállalkozásokat, és az ott folyó munkát, ahogy külső szem nem látta még. A megnyitó ünnepségen egy emléklapot is kaptak azok a vásárhelyi vállalkozók, akik már 25 éve kamarai tagok.

Négy vásárhelyi vállalkozás is visszaköszön az Iparkamara tárlatán 2

Hódmezővásárhelyen december 2-ig tekinthetőek meg a fényképek, a Kossuth téren, majd a tárlat Makóra, Mórahalomra, Szentesre, Csongrádra és Kistelekre utazik.

Négy vásárhelyi vállalkozás is visszaköszön az Iparkamara tárlatán 3