Biliárdversenyt nyert munkatársunk

Az elmúlt hétvégén biliárdversenyt rendeztek Hódmezővásárhelyen, a Kölcsey Sörözőben. A megmérettetésen induló 10 versenyző közül munkatársunk, Megyeri József állhatott a dobogó legfelső fokára.

A magyar fás biliárdversenyre nemcsak Hódmezővásárhelyről érkeztek, hanem volt, aki egészen Békéscsabáról utazott a városba, hogy összemérje tudását a helyiekkel. A versenyzőket két csoportra osztották, és mind a két csoportból az első kettő helyezett jutott tovább. A négy versenyző a kupa hátralévő részét egyenes kieséses rendszerben folytatta.

Biliárdversenyt nyert munkatársunk 1

A legjobbnak végül munkatársunk, Megyeri József bizonyult, aki már nem először indult ilyen versenyen. Már gyermekkora óta szereti ezt a sportot, és az évek alatt sikerült versenyképessé fejlesztenie tudását.

„Nagyon sokat jelent számomra ez az első díj, tekintve, hogy 10 évvel ezelőtt újvárosi fiatalként ezen az asztalon tanultam a játék alapjait. Külön öröm volt számomra, hogy az édesapám is indult ezen a versenyen, és tudtunk játszani egy apa-fia mérkőzést is. Ő a negyedik lett” – mondta el Megyeri József.

Biliárdversenyt nyert munkatársunk 2

Gratulálunk Józsi, és további sok sikert kívánunk! 

Biliárdversenyt nyert munkatársunk 3