Hivatalosan is átadták a Puskás Arénát

Hivatalosan is átadták a Puskás Arénát péntek este, a Magyarország-Uruguay barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzés előtt.

Fürjes Balázs, a létesítmény építését irányító kormánybiztos azt mondta: “az átadás megtörtént azzal, hogy a szurkolók eljöttek, megtöltötték és birtokba vették az arénát”. Kiemelte, hogy az építkezés 15 ezer magyar embernek adott munkát, a drukkereket pedig arra buzdította, hogy mutassák meg a válogatottnak, milyen lenne a hangulat, ha jövőre ebben az arénában játszhatna Európa-bajnoki mérkőzéseket.

Hivatalosan is átadták a Puskás Arénát 3
Budapest, 2019. november 15.
Fürjes Balázs, a budapesti beruházásokért felelõs kormánybiztos (k) beszédet mond a Puskás Aréna nyitóünnepségén 2019. november 15-én.
MTI/Koszticsák Szilárd

 

Hivatalosan is átadták a Puskás Arénát 1
Budapest, 2019. november 15.
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke (j) és Kubatov Gábor, az FTC elnöke (b) oklevelet és ajándékot ad át Gera Zoltán 97-szeres válogatott labdarúgó búcsúztatóján, a Puskás Aréna nyitóünnepségén 2019. november 15-én. A tavaly visszavonult labdarúgó most az U21-es válogatott szövetségi edzõje.
MTI/Illyés Tibor

A kezdő sípszó előtt Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke és Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke ünnepélyesen elbúcsúztatta a 97-szeres válogatott Gera Zoltánt, aki ma már az U21-es nemzeti együttes szövetségi edzőjeként dolgozik.

Hivatalosan is átadták a Puskás Arénát 2
Budapest, 2019. november 15.
Lipcsei Péter, Halmai Gábor, Dárdai Pál és Király Gábor korábbi válogatott labdarúgók (b-j) a Puskás Aréna nyitóünnepségén 2019. november 15-én.
MTI/Koszticsák Szilárd