Vásárhelyen a 25 éves kamara fotókiállítás

November 4-én ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Az alkalomból tartott ünnepi rendezvényen nyitotta meg a gazdasági önkormányzat azt a Délmagyarország napilappal közös, 20 képből álló kültéri fotókiállítást is, amely az első, szegedi állomás után Hódmezővásárhelyen is bemutatásra kerül. A kiállítás megnyitóját – melyen dr. Kőkuti Attila, a kamara ipari alelnöke mond beszédet -, 2019. november 19-én 15:30-kor tartják a hódmezővásárhelyi Kossuth téren, a harang előtti területen, ahová minden helyi lakost várnak.

A fotókiállítás 20 önkéntes kamarai tagvállalkozások mindennapjait mutatja be. A tárlat anyagát a megyei napilap négy fotósa, Frank Yvette, Karnok Csaba, Kuklis István és Török János készítette. A fotókon egyebek mellett a munkavégzést, valamint a munkát végző emberek tevékenységét mutatja be bepillantást engedve a cégek kulisszái mögé.

A tárlat a Szeged és Vásárhely után folytatja megyei körutazását: Makón, Mórahalmon, Szentesen, Csongrádon és Kisteleken is bemutatkozik az ott élőknek.

Vásárhelyen a 25 éves kamara fotókiállítás 1

A 25 éves a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kiállítás további helyszínei és időpontjai:

Hódmezővásárhely

  1. november 19.-december 2.

Hódmezővásárhely, Kossuth tér

Makó

  1. december 2. – december 12.

Makó, Marczibányi tér (Hagymaház előtt)

Mórahalom

  1. december 12. – december 18.

Mórahalom, (pontos helyszín egyeztetés alatt)

Szentes

  1. december 18. – 2020. január 3.

Szentes, Kossuth tér

Csongrád

  1. január 3. – január 10.

Csongrád, (pontos helyszín egyeztetés alatt)

Kistelek

  1. január 10. – január 17.

Kistelek, Szent László tér