Görbe- Bögre délután a Tájházban

„Görbe-Bögre” délutánra várja az érdeklődőket november 17-én, vasárnap 15 órától a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ és a Közösségfejlesztés Vásárhelyen Program az Árpád utcai Tájházban.

A Zitherandom zenés formáció ad majd koncertet, valamint Kovács Iván ,,ördöglakatos” szórakoztatja a vendégeket. A rendezvény a Budapesten már divatossá vált ,,szobakoncertek” hangulatát idézi. A résztvevők kényelmesen elhelyezkedve, autentikus környezetben hallgathatják meg Debreczeni-Kis Helga muzsikáját, és Dömény Krisztián Junior Prima díjas zenész- citerás improvizációit és feldolgozásait, népzenei, jazz, kortárs stílusban.

Közben pedig a vendégek logikáját és leleményességét Kovács Iván ördöglakatjai tehetik próbára. A program batyus jellegű, vagyis mindenki hozza magával a finom falatokat, a meleg teáról és a zenei élményről a szervezők gondoskodnak. A belépés ingyenes. A program a ,,TOP-6.9.2-16-HMI-2017-00001- A helyi identitás és kohézió erősítése Hódmezővásárhelyen” című pályázatból valósul meg.