Dzsudzsák Balázs dedikált labdájára licitálhatnak a vésztői sérült gyermekek megsegítése érdekében 1

Mint, ahogyan arra lapunk már korább is felhívta a figyelmet, a Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület gyermekeinek és fiataljainak segítségre van szüksége!

Az egyesület két évente rendez jótékonysági esteket, ami idén immáron az ötödik alkalommal valósult meg a településen, október 18-án. A 2019-ben megrendezett esemény megszervezésével a tagok remélték, hogy az évek óta újra és újra, sikertelen eredménnyel megpályázott kisbusz vásárlásra fordítani kívánt összeg összegyűlik majd, hogy a belőle vásárolt közlekedési eszköz továbbra is egy nemes célt szolgáljon. Ez azonban nem sikerült. Pedig a Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület Támogató Szolgálatának kisbusza sajnos folyamatosan javításra szorul, ugyanis nagyon rossz műszaki állapotban van. A szerelő szerint hamarosan teljesen tönkre fog menni. Ám ez az a jármű, ami naponta szállítja a sérült gyermekeket és fiatalokat a környező településekről azokba az intézményekbe, ahol a speciális nevelést és oktatást igénylő gyermekekkel való munka folyik.

Az új kisbusz ára 9.000.000 forint lenne. A 2019. október 18-án megrendezésre került „Itt a két kezem” elnevezésű jótékonysági est bevételéből csupán 2.100.000 forint gyűlt össze.

A hiányzó, közel 7.000.000 forintnyi összeget további adományokból, felajánlásokból és a Dzsudzsák Balázs által dedikált labda által megvalósítható, jótékonysági aukcióból befolyt összegből szeretnék összegyűjteni a szervezők.

A futballtehetség által dedikált Nike labdára november harmadika óta lehet licitálni az egyesület honlapján, a licit fül alatt (www.vsgye.hu), vagy a következő linken: //vsgye.hu/licit/. A kikiáltási ár 50.000 forint. A licit november 30-án, éjfélkor ér véget. Adományaikat a következő számlaszámra utalhatják vagy fizethetik be: 11733209-20015116

Dzsudzsák Balázs dedikált labdájára licitálhatnak a vésztői sérült gyermekek megsegítése érdekében

“Kedves Nénik/Bácsik!

Az én nevem Jázmin, 13 éves vagyok, Szeghalmon lakok, és Vésztőre járok iskolába nap, mint nap.
Mivel járok iskolába?
Egy 9 fős kisbusszal, ami mindig tele van, mire értem jönnek.
Mennyit utazok?
Naponta: 30 km-t, havonta: 630 km-t
Miért jó nekem, hogy van busz?
• Tömegközlekedni nem tudnék, mivel még mindig gyermekülésben szabad csak utaznom.
• Anyukám is eljárhat munkahelyre dolgozni.
• Egy közösség tagja lehetek, ahol szeretnek és elfogadnak.
• Elvisz a busz iskolába, ott sok mindent tanulhatok.
Sajnos a sofőr bácsi, azt mondta, hogy bizonytalan meddig tudnak engem és a társaimat utaztatni, mivel a buszaink már nagyon elhasználódtak!

KÉRLEK SEGÍTSETEK, HOGY TOVÁBBRA IS JÁRHASSAK ISKOLÁBA!”

Liciteddel segítsd egy új mikrobusz vásárlását, hogy fiatalok ne maradjanak szolgáltatás nélkül!

Forrás: Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület