Napelemes rendszert szeretne otthonában?

Néhány egyszerű lépéssel megvalósíthatja!

 1. Válassza ki, hogy melyik céggel szeretné felvenni a kapcsolatot!
  Ügyeljen rá, hogy olyan partnert válasszon, amely teljes körű ügyintézést nyújt, számos referenciával és jelentős tapasztalattal bír és minőségi rendszerelemekkel dolgozik.
 2. Látogasson el a cég weboldalára és kérjen előzetes ajánlatot néhány adat megadásával.
  Mivel minden háztartás és ingatlan más, mindenképpen szükséges megadnia olyan egyszerű adatokat, mint havi villanyszámlája vagy éves áramfogyasztása és az épületet tájolása ahhoz, hogy megtudja, milyen megvalósítási árra számíthat.
 3. Egyeztessen helyszíni felmérést!
  Az Ön ingatlana helyszíni adottságainak pontos felmérése szükséges ahhoz, hogy napelemes rendszere megtervezésre kerülhessen végleges ár meghatározásához. A megbízható, szakértő cégek sokszor díjmentesen végzik el ezt a szolgáltatást, melyet az előzetes árajánlatban szereplő kapcsolattartóval tud egyeztetni.
 4. Várja személyre szóló ajánlatát a megrendeléshez!

A helyszíni felmérés alapján a szakemberek elkészítik egyedi napelemkiosztási tervét és a végleges árajánlatot. (A végleges ajánlatok az esetek nagy részében megegyeznek az előzetes ajánlattal.) Ez alapján meghozhatja döntését és meg is rendelheti napelemes rendszerét.

 1. Kössön szerződést a létesítés elindításához!

A napelemes rendszer megrendelése szerződéskötéssel válik hivatalossá. A szerződés életbe lépésének általában feltétele az előleg kifizetése, mely a rendszer árának 20%-a.

 1. Dőljön hátra, miközben a szakemberek elvégzik az ügyintézést Ön helyett!

Amennyiben olyan céget választott, akikre rábízhatja a teljes körű ügyintézést, Önnek további tennivalója nem lesz. A szerződéskötést követően a szakemberek elindítják az áramszolgáltató felé az engedélyeztetési folyamatot, mely több részből áll és általában 60–90 napot vesz igénybe lakossági napelemes rendszer esetén.

 1. Élvezze új napelemes rendszerét!

Az engedélyezetetést követően a napelemes rendszer 1-2 munkanap alatt felszerelésre kerül. A rendszer kivitelezését követő készre jelentés történik, melyet a mérőóra cseréje követ. Ezt követően nincs más dolga, mint élvezni az új napelemes rendszere számos előnyét!

+1  Lehetősége van pályázati támogatás igénybevételére 0%-os hitel formájában. Az ehhez szükséges információkat is megtudhatja a létesítést végző szakemberektől!

Válassza az Optimum Solart napelemes rendszere létesítéséhez és csatlakozzon több, mint 400 elégedett ügyfelünkhöz! Nálunk professzionális szakembergárdánk segítségével teljes körű ügyintézésre számíthat és biztos lehet benne, hogy az Ön napelemes rendszere kizárólag prémium elemekből, akár 25 év teljesítménygaranciával kerül összeállításra!

Amennyiben további kérdése lenne, keresse bizalommal kollégáinkat az alábbi elérhetőségeinken!

Email: sales@optimumsolar.hu
Telefon: +36 30 568 6315

www.optimumsolar.hu