Panaszláda: tűrhetetlen állapotok Halottak Napja előtt a Kincses temetőben 2

Halomban álló falevélcsomókra és csurig teli szemetesekre panaszkodott lapunknak egy olvasónk, aki felháborítónak tartja, hogy Mindenszentek és Halottak Napja előtt néhány nappal így néz ki a Kincses temető.

„Kénytelen vagyok újabb képeket küldeni önöknek a Kincses temetőben uralkodó tűrhetetlen állapotok miatt. Közeleg a Halottak Napja, ennek ellenére halomban állnak a falevelek, a szemetesek csurig, hetekig nem ürítik ki őket!” – kaptunk üzenetet egy olvasónktól.

Íme a kapott fotók:

Panaszláda: tűrhetetlen állapotok Halottak Napja előtt a Kincses temetőben Panaszláda: tűrhetetlen állapotok Halottak Napja előtt a Kincses temetőben 1 Panaszláda: tűrhetetlen állapotok Halottak Napja előtt a Kincses temetőben 3 Panaszláda: tűrhetetlen állapotok Halottak Napja előtt a Kincses temetőben 4

A napokban azonban nemcsak a Kincses, hanem a Dilinka temetőre is panaszkodtak olvasóink, mivel értesítőkkel ragasztották tele a fejfákat. Erről bővebben ITT számoltunk be.

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!