Isten iránti szeretetüket növelték Vásárhelyen

Vasárnap a Hódtói Sportcsarnokban gyűltek össze Jehova Tanúi, hogy megvitassák, hogy hogyan tudják növelni szeretetüket Isten iránt.

Békés- és Csongrád megyéből mintegy 900 ember érkezett Vásárhelyre, hogy részt vegyen a kongresszuson. Az előadók a helyi gyülekezetekből kerültek ki, illetve a budapesti fiókhivatal munkatársa is szólt az egybegyűltekhez.

Isten iránti szeretetüket növelték Vásárhelyen 3

Kovács Róbert sajtóreferens elmondta, hogy évente kétszer van 1 napos kongresszusuk, egyszer Hódmezővásárhelyen, egyszer pedig Gyulán. Nyáron van egy 3 napos kongresszusuk, amit Kiskunfélegyházán szoktak tartani.

Isten iránti szeretetüket növelték Vásárhelyen 1

A délelőtti program rávilágított arra, hogyan lehet kimutatni a szeretetet Isten és az emberek iránt, valamint hogyan képes a szeretet elfedezni mások hibáit. A délutáni órákban arról volt szó, hogy a gyermekek, tizenévesek, és a felnőttek hogyan tudják a nehézségek ellenére is dicsérni a Teremtőt.

Isten iránti szeretetüket növelték Vásárhelyen 2

A nap fénypontja a keresztelkedés volt. Ez abból áll, hogy azok, akik Jehova Tanúival tanulmányozzák a Bibliát, vízben való keresztelkedéssel mutatják meg azt, hogy átadták az életüket Istennek, és ezen az úton szeretnék folytatni életüket.

Isten iránti szeretetüket növelték Vásárhelyen 4