Valóra válhat a vásárhelyi, hatvanéves tájfutók álma

A hódmezővásárhelyi tájfutók hat évtizedes álma, hogy saját közösségi terük, öltözőjük legyen, most valóra válhat.

A Dél-Alföld Sportjáért Alapítvány beruházásában a Hősök tere 1. szám alatt kerülne kialakításra a 41nm-es helyiség, amely a Hód-mentor SE utánpótlás csapatának és a Hódmezővásárhelyi Tájfutó Club szenior versenyzőinek is otthont adna a jövőben.

Az ingatlanvásárlással, belső munkálatokkal, bútorozással együtt a projekt összértéke körülbelül 11 millió forint. Ezt az Alapítvány teljes egészében nem tudja finanszírozni, ezért támogatói kampány indult, amely a //dsalapitvany.hu/ oldalon érhető el.

A cél elérést támogatja többek között Monspart Sarolta, tájékozódási futó világbajnok, Bugár József, a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség elnöke és Nagyillés Mihály, a sportág hódmezővásárhelyi alapítója is.

Kérünk minden volt és jelenlegi tájfutót, sportbarátot, hogy anyagi lehetőségeihez mérten, vagy akár csak egy facebook megosztással (//www.facebook.com/dsalapitvany/photos/a.445885079509838/533807930717552/) támogassa az álom valóra váltását, amely évtizedekre biztos alapot nyújtana szeretett sportágunknak!

Valóra válhat a vásárhelyi, hatvanéves tájfutók álma 1

Valóra válhat a vásárhelyi, hatvanéves tájfutók álma 2

Forrás: Hódmezővásárhelyi Tájékozódási Futó Club